<![CDATA[Ekohoitola Adelia - Blogi]]>Sun, 19 Jan 2020 01:10:12 +0200Weebly<![CDATA[Hei!]]>Tue, 06 Feb 2018 16:27:45 GMThttp://ekoadelia.fi/blogi/heiOlen Leila Puumalainen, 30-vuotias sky-kosmetologi Kemistä. Valmistuin 2008 kosmetologiksi ja sen jälkeen olen työskennellyt monipuolisissa alan töissä Kemin Kosmetiikassa ja Kicks Torniossa. Haaveenani on kuitenkin aina ollut oma hoitola, jonka perustaminen tuntui nyt ajankohtaiselta. Joulukuun 2017 alussa avatunut ekokauneushoitola Adelia sijaitsee Kemin keskustassa ja sinne on helppo poiketa hemmoteltavaksi. 

Hoitolan valikoimissa on ekologisia palveluita ja -tuotteita Anumati Naturals-, Phyt`s-, Boho- ja Helmi-sarjoilta. Aivan kaikkia palveluita/tuotteita ei saada vielä ekologisina, joten ripsien ja kulmien kestovärjäykset, sekä ripsipidennykset ja -kestotaivutukset teen hellävaraisilla herkkäsilmäisille sopivilla tuotteilla. 

Hoitolassani saat nauttia hoidostasi rauhallisessa ympäristössä ja ammattilaisen tekemänä. Jokainen hoito suunnitellaan aina asiakkaan mukaan ja sinun toiveitasi kuunnellen. 

Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani.

Terveisin, Leila]]>